Aplikacija Malcajt - kaj je danes za malico? Kam na kosilo?

Aplikacija Malcajt - kaj je danes za malico? Kam na kosilo? Grafika: Malcajt

Podjetje 1A INTERNET d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij, ki se ukvarja z internetnimi in ostalimi računalniškimi storitvami v Sloveniji in na tujem. Na tržišču so prisotni od leta 1998, v zadnjem času pa so se poleg izdelave spletnih strani usmerili tudi v profesionalno izdelavo aplikacij za Google Play in Appstore.

Aplikacija Malcajt

Kaj je danes za malico? Kam na kosilo?

Ekipa razvijalcev in programerjev v podjetju 1A INTERNET je izdelala mobilno aplikacijo Malcajt, ki na enem mestu ponuja širok nabor aktualnih informacij in jedilnikov gostiln, restavracij, picerij in drugih ponudnikov iz vašega kraja in okolice.


Malice in kosila po vsej Sloveniji

Ponudnike lahko najdete z izbiro regije, s pomočjo iskalnika ali z izbiro najbližjega glede na vašo lokacijo. Ob kliku na izbranega ponudnika se izpiše podrobnejši opis, fotografije, delovni čas, stalna in aktualna ponudba ter vsi kontaktni podatki. Z enim klikom lahko izbrano gostilno pokličete ali jo poiščete na zemljevidu.

Priduži se jim na Facebooku

Vabijo vse ponudnike

V aplikaciji je trenutno že skoraj 2000 restavracij, picerij in gostinskih lokalov iz vseh slovenskih regij, razvijalci pa vabijo ponudnike, da vpišejo svojo gostilno, restavracijo, picerijo ali okrepčevalnico v seznam ponudnikov Malcajt in si zagotovijo odlično vsakodnevno promocijo. Vaši tedenski meniji in ostala ponudba bodo vsak dan dostopni uporabnikom kar preko telefona skupaj z vsemi vašimi kontaktnimi podatki in lokacijo.

Kako lahko prenesem aplikacijo Malcajt?

Aplikacija Malcajt je na voljo brezplačno v najbolj priljubljenih mobilnih trgovinah z aplikacijami - Appleovi trgovini Appstore in Googleovi tržnici Play.


Prenesi aplikacijo Malcajt:


1A INTERNET d.o.o.


Poglejte tudi