Ko bom velik/-a: Promocijski film s predstavitvijo poklicev (VIDEO)

Ko bom velik/-a: Promocijski film s predstavitvijo poklicev (VIDEO) Grafika: ePosavje

Na Gospodarski zbornici Slovenije Območni zbornici Posavje, Krško so v sodelovanju s podjetij s področja kovinske industrije in strojništva pripravili promocijski film z naslovom Ko bom velik/-a.

Promocijski film Ko bom velik/-a

Darko Gorišek: "Mlade želimo navdušiti za perspektivne poklice"

"Na GZS Območni zbornici Posavje, Krško si s povezovanjem osnovnih šol in podjetnikov ter gospodarstvenikov s področja Posavja, združenih v obeh zbornicah in Sekciji kovinske panoge pri Območni zbornici Posavje, v projekt Zavezništvo za mlade in Podjetna 9ka, prizadevamo, da bi mlade navdušili za poklice, ki so perspektivni, omogočajo nadaljnjo osebnostno rast in po končanem šolanju takoj zaposljivi," je o promocijskem filmu Ko bom velik-a povedal Darko Gorišek, direktor GZS OZ Posavje Krško. 

Pet uspešnih posavskih podjetij, ki delujejo na področju kovinske panoge, smo povezali s podjetjem Ansat z namenom, da na digitalen način in v realnem okolju predstavimo poklice, za katere želimo navdušiti devetošolce in dijake. Naj jim bom pričujoči video v vzpodbudo pri njihovem nadaljnjem razmišljanju o svoji prihodnosti in v pomoč pri odločitvi za poklic s področja strojništva.

 

Darko Gorišek, direktor GZS OZ Posavje, Krško

"Naj bo film v pomoč pri odločitvi za poklic s področja strojništva"

Kot dodaja Gorišek, so tako pet uspešnih posavskih podjetij s področja kovinske panoge povezali s podjetjem Ansat z namenom, da na digitalen način in v realnem okolju predstavijo poklice.

I.H.S., Preis Sevnica, Q TECHNA, Numip in Kovis

V projektu so sodelovala podjetja I.H.S.,, Preis Sevnica, Q TECHNA, Numip in Kovis. S promocijskim filmom, v katerem domačin Jure Godler predstavi poklice s pomočjo zaposlenih iz sodelujočih podjetij, tako želijo za te poklice navdušiti devetošolce in dijake, hkrati pa naj bo film v pomoč tudi pri odločitvi za poklic s področja strojništva.

  KO BOM VELIK/-A


V naslednjih dneh po zainteresiranih osnovnih in srednjih šolah

Promocijski film je nastal v produkciji Ansat d.o.o., za snemanje in montažo je poskrbel Bojan Žičkar, film pa bo v naslednjih dneh prikazan na zainteresiranih osnovnih in srednjih šolah.

V naslednjem tednu predstavimo ostala podjetja

Na naših straneh bomo od ponedeljka naprej predstavili posamezna sodelujoča podjetja, vtise s snemanja promocijskega filma in možnosti zaposlitve v njihovih sredinah. Tako bomo v ponedeljek začeli s predstavitvijo družbe Kovis d.o.o.

(bš)


Poglejte tudi

Pošljite novico