Nesreča v Sevnici, eno osebo so odpeljali v Brežice

Nesreča v Sevnici, eno osebo so odpeljali v Brežice Foto: arhiv ePosavje

V Sevnici se je nekaj po 13. uri zgodila prometna nesreča, glavna cesta Sevnica - Brestanica je na Trgu svobode zaprta, obvoz je urejen. Več informacij v nadaljevanju zapisa:

Nesreča v Sevnici

(13:33) Obvoz je urejen

Kot pravijo na Prometno-informacijskem centru, je "zaradi prometne nesreče je zaprta cesta Breg - Sevnica - Brestanica v Sevnici, na Trgu svobode, obvoz je urejen po Kvedrovi cesti."

(13:35) Trg svobode v Sevnici

O nesreči v Sevnici so bili na Regijskem centru za obveščanje Brežice obveščeni ob 13. uri in 19 minut, v akcijo so poslali službe iz sistema zaščita in reševanja.

(14:20) Reševalci so eno osebo odpeljali v Brežice

Poškodovala se je ena oseba

Ob 13.19 sta na Trgu svobode v Sevnici trčili osebni vozili, poškodovana je ena oseba," pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice.

Gasilci, reševalci in policisti

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja in nudili pomoč avto vleki pri nakladanju vozil, reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica pa so poškodovano osebo oskrbeli in jo prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice.

9. avgust 2018

(9:45) Nesrečo je povzročil 25-letnik

"Neupoštevanje pravila o prednosti"

Sevniški policisti so bili nekaj pred 13. uro obveščeni o prometni nesreči v Sevnici. Opravili so ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročil 25-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi neupoštevanja pravil o prednosti trčil v avtomobil, ki ga je vozil 38-letni voznik.

Poškodoval se je 38-letnik

V prometni nesreči se je lažje poškodoval 38-letni udeleženec, reševalci so ga odpeljali v bolnišnico. "Policisti bodo povzročitelju nesreče zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog," dodajajo na policisti.

(sos112, PU Novo mesto, bš, eP)


Poglejte tudi

Pošljite novico