V krški knjižnici dva dogodka ob kulturnem prazniku

V krški knjižnici dva dogodka ob kulturnem prazniku Grafika: organizatorji

V Valvavsorjevi knjižnici Krško bodo ob prihajajočem slovenskem kulturnem prazniku pripravili dva dogodka. V torek pripravljajo otvoritev fotografske razstave, v sredo bodo gostili Miho Šaleharja.

Naših 20 let

Razstava Društva ljubiteljev fotografije Krško

Društvo ljubiteljev fotografije Krško aktivno deluje že več kot 20 let. Tokrat se bodo v prostorih knjižnice predstavili z izborom fotografij, nastalih ob praznovanju njihove 20-letnice. S kulturnim programom, ki ga bodo sooblikovale učenke in učenci 2. c razreda OŠ Leskovec pri Krškem pod mentorstvom učiteljice Klavdije Mirt, bomo obeležili prihajajoči kulturni praznik.

Otvoritev fotografske razstave

Svoja dela bodo na ogled postavili Branko Benčin, Aleš Hribar, Sabina Košir, Miloš Kukovičič, Jože Lesjak, Peter Lovrenčič, Jožica Mikek Veber, Boris Moškon, Hrvoje Teo Oršanič, Goran Rovan, Anica Valentinc in Tilen Žagar.

Torek, 5. februar, 18:00
Valvasorjeva knjižnica Krško

Miha Šalehar - Duh česa

V sredo pa vabijo na pogovorni večer in predstavitev knjige Mihe Šaleharja z naslovom Duh česa. Miha Šalehar je radijski voditelj in kolumnist, ki nam s svojo živo in neposredno, včasih tudi duhovito pripovedjo približa današnji čas. V knjigi Duh česa, ki je izšla v lanskem letu, so objavljene njegove izbrane kolumne. Z avtorjem se bo pogovarjal bibliotekar Vilko Planinc.

Sreda, 6. februar, 18:30
Valvasorjeva knjižnica Krško

(bš, eP)


Poglejte tudi

Pošljite novico