(FOTO) Slavnostna podelitev diplom Fakultete za energetiko UM

(FOTO) Slavnostna podelitev diplom Fakultete za energetiko UM Foto: Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru

Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru je v sredo, 28. novembra 2018, podelila diplome študentom, ki so v študijskem letu 2017/2018 zaključili študij na visokošolskem strokovnem, univerzitetnem ter magistrskem študijskem programu Energetika.

Na slovesnosti, ki je potekala v veliki dvorani gradu Rajhenburg, je diplome prejelo 21 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 8 študentov univerzitetnega študijskega programa Energetika ter 8 študentov magistrskega študijskega programa Energetika. Prisotne sta poleg dekana, red. prof. dr. Bojana Štumbergerja, nagovorila tudi prorektorica Univerze v Mariboru, izr. prof. dr. Lučka Lorber in prodekan za študentska vprašanja na Fakulteti za energetiko, Boštjan Krošelj. Kulturni program na slovesnosti sta sooblikovala Moški pevski zbor Svoboda Brestanica in Glasbena šola Krško.

V desetih letih izvajanja študijskih programov na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru je študij uspešno zaključilo že 158 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 94 študentov univerzitetnega študijskega programa Energetika, 110 študentov magistrskega študijskega programa Energetika, ter en študent doktorskega študijskega programa Energetika.

Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru

FOTOGRAFIJE (7)


Poglejte tudi