Informativni dnevi in Dan odprtih vrat Inštituta za energetiko

Informativni dnevi in Dan odprtih vrat Inštituta za energetiko Grafika: organizatorji

Konec tega tedna bodo tudi na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru potekali informativni dnevi za vpis v dodiplomske študijske programe. Fakulteta bo svoje študijske programe predstavila ta petek ob 10. in 15. uri ter v soboto ob 10. uri na lokaciji Inštituta za energetiko Fafkultete za energetiko Univerze v Mariboru v Krškem in v prostorih Medpodjetniškega izobraževalnega centra v Velenju.

Udeležencem informativnih dni bodo poleg študijskih programov predstavljene tudi podrobnosti o poteku študija, vpisnem postopku ter nekaj koristnih informacij z obštudijskega področja. Sobotni informativni dan bo v Krškem popestren tudi z Dnevom odprtih vrat Inštituta za energetiko Fakultete za energetiko UM. Po predstavitvi fakultete in njenih študijskih programov si bodo udeleženci lahko ogledali predstavitve dejavnosti laboratorijev, ki delujejo pod skupno streho Inštituta za energetiko Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru.

Foto: Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru

Med drugim si bodo lahko ogledali različne vrste ogrevalnih sistemov, sisteme in metode za pregled kakovosti materialov, prikaz delovanja motorja z notranjim zgorevanjem, meritve karakteristik električnih strojev, izvajanje termografskih meritev, delovanje fotovoltaičnih elektrarn, meritve na vodni progi, meritve v vetrovniku, 3D tiskanje, 3D virtualizacijo in še mnogo ostalih zanimivosti.

Vljudno vabljeni, vstop je brezplačen.

Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru


Poglejte tudi