Nova prodajalna Sanolabor v Krškem (OGLAS)

Nova prodajalna Sanolabor v Krškem (OGLAS) Sanolabor v Krškem

V Krškem so na Cesti krških žrtev 112 odprli novo specializirano prodajalno Sanolabor z medicinskimi pripomočki, zdravili brez recepta in raznovrstnimi izdelki za zdravo življenje.

Široka izbira medicinskih pripomočkov za prodajo in izposojo

Negovalne postelje, invalidski vozički, ortopedska obutev

V že 28. njihovi trgovini v Sloveniji še posebej poudarjajo široko izbiro medicinskih pripomočkov za prodajo in izposojo, ki jih zdravnik predpiše na naročilnico ZZZS. Prav tako si lahko izposodite negovalne postelje, invalidske vozičke, hodulje, zelo veliko pa imajo tudi izbiro ortopedske obutve, izdelkov za inkontinenco, stomo, obvezilnih materialov ter ortopedskih pripomočkov za WC in kopalnico.

Prodajalna Sanolabor v Krškem

Prodajalno Sanolabor najdete v v mini medicinskem centru, kjer deluje Dentalni center Tatalović in okulistična ambulanta Preskar. V ponudbi nove trgovine izpostavljajo tudi največjo ponudbo različnih visoko kakovostnih zobnih krem, zobnih krtačk in drugih pripomočkov za nego zob in ustne votline. Širok izbor ponudbe predstavljajo prehranska dopolnila priznanih blagovnih znamk in velika izbira čajev.

Sanolabor v Krškem

Eko kotiček

V eko kotičku imajo eko kozmetiko znanih blagovnih znamk z eko certifikati (Dr. Hauschka, Logona ...), bio živila, otroško in brezglutensko hrano in razne posladke.

Gotovinski popust za upokojence ter stalni popust

V Krškem lahko prevzamete blago, naročeno v spletni trgovini

Od prvega do petega v mesecu nudijo 5% odstotni gotovinski popust za upokojence ter stalni 5% popust za člane zveze društev diabetikov, v prodajalni pa lahko tudi prevzamete blago, ki ga kupite v Sanolaborjevi spletni prodajalni.

Sanolabor Krško
Cesta krških žrtev 112, Krško
Tel: 07 292 71 20
www.sanolabor.si

FOTOGRAFIJE (13)


Poglejte tudi