Ne zamudite zadnjih dogodkov Mestne promenade Brežice

Ne zamudite zadnjih dogodkov Mestne promenade Brežice Foto: Luka Rudman

Potem ko je v petek s svojim koncertom v brežiškem starem mestnem jedru, natančneje na poletni terasi Mestne hiše Brežice, navdušila Katja Šulc, so pred nami še zadnji trije dogodki letošnje “Promenade”.

Večer salse

Ponedeljkove salse se nadaljujejo tudi danes, ko bo pod okriljem plesnega društva SalSon iz Novega mesta zopet vroče. Zaplesali bomo nocoj ob 21. uri, vabljeni v paru ali solo; za boljše vzdušje pa vas čakajo tudi barviti poletni napitki pestre gostinske ponudbe.

V torek Gvido in Čupakabra

Sicer pa se v nadaljevanju tedna obetata še dva prvovrstna dogodka. V sredo bo najmlajše najprej znova zabaval Gvido, že ob 21. uri pa vas organizator Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice vnovič vabi na predstavo priznane žonglerske in ognjene skupine Čupakabra; ko bo padla noč, bodo na plano priplesale kresnice, leteče meduze, predvsem pa nočni šov vreden ogleda.

Zaključek Mestne promenade v soboto, 30. julija

V soboto, 30.7., pa se znova vračamo k glasbi. Na zaključku letošnje Mestne promenade bo nastopil Gašper Rifelj, ki je za obiskovalce pripravil pester nabor avtorske glasbe, slovenske popevke in svetovno znanih uspešnic.

Eventus produkcija

FOTOGRAFIJE (7)


Poglejte tudi