Zaključek mestne promenade: Gašper Rifelj (30. julij)

Zaključek mestne promenade: Gašper Rifelj (30. julij) Foto: arhiv Eventus Produckija

Na poletni terasi pred mestno hišo Brežice se bo jutri zaključila letošnja Mestna promenada. Za piko na i v brežiško staro mestno jedro prihaja Gašper Rifelj; mlad, lep, priden kot mravljica in šolan izpod taktirke Nataše Nahtigal, Dejana Herakoviča, Naceta Junkarja in Marjetke Vovk.

Svojo glasbeno pot je pričel v narodnozabavnih vodah in kasneje presedlal na področje pop glasbe. Z uspehi na Slovenski popevki, Emi, Misiji Evroviziji in številnih drugih zvenečih projektih je dokazal, da se uvršča med najbolj perspektivne mlade glasbenike v Sloveniji. Leta 2015 je z Evo Boto nastopil tudi na Melodijah morja in sonca in znova navdušil s pesmijo »Ljubezen dela čudeže«.

Na tokratnjem koncertu bomo prisluhnili tako avtorski glasbi mladega umetnika kot tudi slovenski popevki in priredbam številnih svetovno znanih izvajalcev. Na odru mu bodo družbo delali tudi Tadeja Molan (vokal), Primož Hudoklin (kitara), Erni Miklič (kitara) in Robi Petan (kontrabas). Koncert se bo pričel ob 21. uri – vstopnine ni!

Eventus Produkcija


Poglejte tudi