Na Brežice, moje mesto (BMM) 2017 prihaja Siddharta

Na Brežice, moje mesto (BMM) 2017 prihaja Siddharta Foto: Lidija Mataja

»Končno!«, je bil najštevilčnejši navdušen odziv, ko je v torek organizator največjega posavskega festivala na družabnem omrežju razkril, da bo letošnji brežiški oder zasedla tudi za mnoge največja Siddharta.

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice bo tako tudi letos med 24. junijem in 2. julijem poskrbel za nepozaben skok v poletje, katerega se vsako leto udeleži več in več obiskovalcev iz celotne Slovenije in sosednje Hrvaške. Siddharta, ki v zadnjem obdobju poleg vnovičnega glasbenega presežka albuma Infra slovi tudi po pirotehnično obarvanih koncertnih spektaklih, se sicer konec meseca marca odpravlja na turnejo »Do konca«, na festivalu »Brežice, moje mesto« pa bo nastopila v petek, 30. junija.

Ob tem se seveda poraja tudi vprašanje o ostalih nastopajočih, ki zaenkrat ostajajo še skriti, a po besedah vodje festivala Anje Antončič, ne za dolgo. Poleg glasbenega dela pa si lahko obiskovalci tudi tokrat na različnih prizoriščih festivala v Brežicah in okolici znova obetajo pestre vsebine izven glasbenega področja; Šport, kulinarika in raznolike vsebine za najmlajše bodo namreč pomembno festivalsko vodilo tudi v letu 2017.

Festival Brežice, moje mesto


Poglejte tudi