Festival "Brežice, moje mesto" predstavlja letošnji Summer Jam

Festival "Brežice, moje mesto" predstavlja letošnji Summer Jam Grafika: ePosavje

Letošnji zaključek festivala "Brežice, moje mesto" se 2. julija v novi preobleki seli na najbolj vročo lokacijo poletja - ŠRC Grič (Velike Malence), kjer organizator za vse obiskovalce med 14. in 22. uro pripravlja zabaven oddih po napornem festivalskem tednu. Poletna Krka, dobra glasba in atraktivne aktivnosti znova obetajo nepozabno Summer Jam poletno nedeljo


Beach Bar Tochka bo tokrat poskrbel, da pod vročim julijskim soncem žeja in lakota ne bosta prehudi. Le nekaj metrov stran pa se nam obetajo prve vodne igre, ki bodo postregle s trdim bojem med domačimi ekipami in prekaljenimi izzivalci, ki so svoje veščine do potankosti izpilili pod vročim soncem, nekje med Indijskim oceanom in Pacifikom.

Prav tako izzivalno pa Studio Revital in Reny Rocks vabita na inovativno vadbo na SUP deskah, kjer boste lahko s posebej izbranimi vajami preverili svojo moč in ravnotežje. V vročih poletnih dneh pa Summer Jam letos na ohladitev vabi tudi kosmatince. Ekipa Mantrailing.si namreč pripravlja pravo poletno pasjo dogodivščino, polno smeha in zabave. Pripravite se na pasje SUPanje, skoke v vodo in še marsikaj.

Ker pa na zaključku festivala "Brežice, moje mesto" preprosto ne gre brez glasbe, bo za piko na i poskrbel Zverina band, tokrat prvič v akustični izvedbi. Legendarna brežiška zasedba bo postregela s starimi hiti, zagotovo pa se lahko nadejamo tudi kakšne novosti, ki je čez zimo nastala v zverinskem brlogu.

Eventus Produkcija


Poglejte tudi