Siddharta, Nuša Derenda, Tereza Kesovija, Ditka in Omar Naber

Siddharta, Nuša Derenda, Tereza Kesovija, Ditka in Omar Naber Foto: Brežice, moje mesto

Vroč poletni dan se obeta tudi v Brežicah, a ne le zaradi visokih temperatur! Še nekaj ur in festival »Brežice, moje mesto« bo danes in jutri zaživel tudi v okviru največjega posavskega koncertnega prizorišča.

Festivalsko koncertno dogajanje velikega odra bo namreč nocoj ob 21. uri otvorila Nuša Derenda, kateri se bodo v nadaljevanju večera pridružili tudi številni imenitni gosti. Fantastična Ditka, očarljivi Omar Naber in ena največjih izvajalk regije Tereza Kesovija. Skupaj so pripravili izjemen večer zimzelenih popevk in avtorskih skladb, v nadaljevanju večera pa bodo Brežice končno zavzeli tudi Siddharta. Za številne največja slovenska zasedba vseh časov bo torej z novimi in starimi hiti poskrbela za prvovrsten festivalski večer, na katerega ste vabljeni že prav kmalu.

Sicer pa bodo na glavnem odru tekom večera slovesno sprejeti tudi pohodnike Marša v Bresce, ki že tretji dan korakajo iz prestolnice do Brežic. Na prizorišče pa ste vabljeni že od 20. ure dalje, ko bo zadišalo iz Kuhne na ulci. Nocoj za vas kuhajo: Staromestna čajnica Josipina pod ženskim vodstvom kar dveh šefic; Gostilna Splavar, ki s svetlobno hitrostjo prodira med resne “igralce” na kulinarični sceni; Stara gostilna Krulc vas vabi z najokusnejšim sendvičem s “puljeno” svinjino; Študentsko obarvana kuhinja Fakultete za turizem Brežice; Ribiška družina Brežice s slastnimi ribjimi jedmi! Za vas pa bo na Kuhni skrbelo tudi Keltis vinarstvo & koktejl bar.

Pot pod noge ali HOP na brezplačni festivalski avtobus ... »Brežice, moje mesto« vabijo! Vstopnine ni. Več na www.bmm.si.

Brežice, moje mesto


Poglejte tudi