BMM 2017 (PETEK): Dež ni zmotil petkove zabave! (FOTO)

BMM 2017 (PETEK): Dež ni zmotil petkove zabave! (FOTO) Foto: Luka Rudman

Kljub slabemu vremenu je bilo sinočnje dogajanje festivala »Brežice, moje mesto«, več kot uspešno.

Ob tem se je organizator Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice na družabnem omrežju svojim obiskovalcem od blizu in daleč tudi iskreno zahvalil: »In potem ste prišli! Z dežniki, nasmejani, pozitivni, pripravljeni na noro zabavo, četudi na razmočeni travi. Na odru so vendarle stali izjemni izvajalci, za vogalom so kuhali izjemni kuharji in to ste znali postaviti pred gnilo vreme. Bili ste najboljša publika, kot tudi tolikokrat do sedaj.«

Nuša Derenda, Tereza Kesovija, Ditka, Omar Naber in Siddharta so namreč sinoči povzročili pravo deževno norijo sredi Brežic, ki se nadaljuje tudi danes!

V dopoldanskem delu programa je že na sporedu Škratja Čarovnija, od 17. ure dalje pa na glavnem prizorišču vabi Kuhna na ulci, ki danes gosti Janeza Bratovža (Restavracija JB), Jureta Tomiča (Ošterija Debeluh), japonsko kuhinjo Nonbiri, Galerijo okusov, Surf Institute ter Keltis vinarstvo in koktejl bar.

Že 7. zapored pa se bo zgodil tudi Tek s Primožem Kozmusom, sledi pa dvojna glasbena poslastica večera – Jan Plestenjak in Prljavo Kazalište. Več o današnjem in jutrišnjem programu si oglejte na www.bmm.si. Vstopnine ni.

Brežice, moje mesto

FOTOGRAFIJE (18)


Poglejte tudi