Mestna promenada Brežice 2018 (NAPOVED in PROGRAM)

Mestna promenada Brežice 2018 (NAPOVED in PROGRAM) Grafika: ePosavje

Po evforiji festivala Brežice, moje mesto se v posavskem mestu nadaljuje pester glasbeni, plesni in otroško obarvani program. V soboto, 14. julija, se namreč na osrednji brežiški lokaciji pred Mestno hišo Brežice pričenja Mestna promenada, ki bo trajala vse do 27. julija.

Mestna promenada Brežice

Sobotni program se bo pričel ob 18. uri z Gvidovimi dogodivščinami za najmlajše, nadaljeval pa s koncertom lokalne zasedbe The Funkamentalists, ki bodo ob 21. uri ogreli sobotni večer.

V prihajajočih dneh lahko obiščete tudi; Jam session večer (16.7.), ognjeno predstavo Ognjeni Mojster Hatana (18.7.), koncert Neishe (20.7.), koncert Koala Voice (21.7.), salsa večer (23.7.), klovnovsko predstavo Balon (25.7.) in za zaključek julijskega dogajanja tudi koncert Tamburaškega orkestra Artiče (27.7.).

Zopet torej vabljeni v brežiško mestno jedro, kjer bo poskrbljeno tudi za kulinarične ulične dobrote, teraso s ponudbo lokalnih vin, organizator ZPTM Brežice pa je zagotovil tudi brezplačne avtobusne prevoze na relaciji Brežice - Terme Čatež. Vstopnine ni.

(spa, eP)


Poglejte tudi