Učenci OŠ Jurija Dalmatina na polfinalu v Murski Soboti

Učenci OŠ Jurija Dalmatina na polfinalu v Murski Soboti Foto: OŠ Jurija Dalmatina Krško

Mladi nogometaši iz Osnovne šole Jurija Dalmatina Krško so v sredo sodelovali na polfinalu državnega prvenstva v malem nogometu za starejše dečke.

V sredo, 27. marca 2019, smo se odpravili v Mursko Soboto, kjer je potekalo polfinale državnega prvenstva v malem nogometu. Tega polfinala se je udeležila tudi ekipa iz naše šole, ki je ponosno zastopala svojo osnovno šolo. Prva tekma je bila za nas zelo težka. Igrali smo proti ekipi 1. Osnovne šole Murska Sobota in jo tudi premagali z rezultatom 3:1.

Druga tekma ni potekala po našem načrtu. Ekipa Osnovne šole Žalec je bila bolje tehnično podkovana, kar se je poznalo tudi na končnem rezultatu, ki je bil 5:0 za Osnovno šolo Žalec. Ta poraz je pomenil, da nimamo več možnosti za uvrstitev v finale. Zadnjo tekmo je igrala povsem spremenjena postava, ki se je zelo izkazala in premagala ekipo Osnovne šole Križevci. Končni rezultat je bil 2:0 za naše fante. Fantje so pokazali, da se lahko kosajo z vsakim v državi, zmanjkalo jim je le malo športne sreče.

Alen Halilović 9. b

FOTOGRAFIJE (20)


Poglejte tudi