Soočenje Molana in Zorčiča pred drugim krogom (VIDEO)

Soočenje Molana in Zorčiča pred drugim krogom (VIDEO) Grafika: ePosavje

Ob 20. uri si lahko na televiziji Ansat TV in spletnem mestu ePosavje.com ogledate soočenje Ivana Molana in Igorja Zorčiča, dveh kandidatov za drugi krog županskih volitev. Kako sta ocenila prvi krog, kaj pravita o predvolilni kampanji in kaj pred nedeljskim drugim krogom volitev?

  SOOČENJE Molan - Zorčič


Soočenje Molana in Zorčiča pred drugim krogom

Ob 20. uri na Ansat TV in ePosavje.com

Molan: "Upam, da bodo volilci prišli tudi v nedeljo in bomo nadoknadili teh 20 glasov"

V 56 slovenskih občinah bodo v nedeljo v drugem krogu volili nove / stare župane. "Žal je zmanjkalo približno 20 glasov, rezultat je dober, dobil sem celo 100 glasov več kot pred štirimi leti. Rezultat se je prerazporedil, tudi ostali kandidati so dobili kar lepe rezultate in zmanjkalo je teh 20 glasov. Upam, da bodo v nedeljo prišli volilci in da bomo to nadoknadili," je o prvem krogu volitev povedal dosedanji župan Ivan Molan.

Drugi krog županskih volitev v občini Brežice (INFORMACIJE)

Zorčič: "Upam, da bodo volilci v nedeljo še enkrat šli na volišče in potrdili željo po spremembi"

Igor Zorčič je drugi krog volitev pričakoval. "Vsekakor sem z rezultatom zadovoljen, volilna kampanja je pokazala, da je v Brežicah mnogo stvari, ki so odprta družbena vprašanja, na katera v zadnjih letih ni bilo odgovora. To je rezultiralo tudi temu, da je bila podpora aktualnemu županu pod 50% in upam, da bodo volilci dejansko še enkrat šli na volišče in potrdili željo po spremembi," je še dodal drugi od petih kandidatov v prvem krogu.

O čem je tekla beseda?

V soočenju obeh kandidatov za župana občine Brežice je beseda tekla tudi o Komunali Brežice, prvih korakih in projektih v dneh po izvolitvi, o črpanju evropskih sredstev, znižanju stopnje brezposelnosti v občini, kandidata pa sta odgovorila tudi na vprašanje bralca z naše Facebook strani o uvedbi 24-urne lekarne v Brežicah.

Termini soočenj na AnsatTV:

  • Četrtek, 29. november, 20:00
  • Petek, 30. november, 9:00 in 18:00

(bš)


Poglejte tudi