Batrović je novi član NK Krško, Bahtić bo še počakal (VIDEO)

Batrović je novi član NK Krško, Bahtić bo še počakal (VIDEO) Foto: arhiv ePosavje

Trener krškega prvoligaša Stipe Balajić je po Josipu Baliću zdaj dobil še eno okrepitev. Na drugo v tokratnem paketu pa bo moral še malo počakati.

Batrović ima pravico nastopa od 2. novembra

Na Gubca se je iz Domžal preselil 23-letni Veljko Batrović. Črnogorec je pred Zavrčem in Domžalami igral za poljsko ekipo Widzew Lodz, v 1. slovenski nogometnei ligi je zbral 2.507 minut igre, v statistiko je na 34 srečanjih vpisal 6 zadetkov in 2 podaji. V Pokalu Slovenije je odigral 268 minut in v petih nastopih dosegel tudi zadetek. Novi član zelenih ima pravico nastopa od 2. novembra naprej, po dokumentih Nogometne zveze Slovenije pa ima pogodbo veljavno do 30. junija 2018.

  VIDEOZAPIS


Bahtić bo na registracijo še počakal

Na registracijo pri Nogometni zvezi Slovenije pa bo moral počakati Edin Bahtić. Tako kot Batrović se tudi Bahtić najbolje znajde v ospredju postavitve na igrišču, 21-letni avstrijski državljan je odigral 9 tekem za avstrijski reprezentančni selekciji U17 in U18, nazadnje pa je bil član ekipe SV Kapfenberg.

Prihajajo Mariborčani

V soboto sicer na Gubca prihajajo evropski Mariborčani. Tekma bo ob 20. uri in 20 minut, več o utripu pred srečanjem pa v enem prihodnjih zapisov.

(bš)


Poglejte tudi

Pošljite novico