Grega Sevšek v polfinalu dvojic na turnirju U16 v Podgorici

Grega Sevšek v polfinalu dvojic na turnirju U16 v Podgorici Grega na levi, Foto: Teniški klub Krško

Grega Sevšek, član Teniškega kluba Krško, je v Črni gori nastopil na dveh turnirjih iz serije Tennis Europe. Potem, ko je Grega na prvem turnirju v Nikšiću prikazal dobro predstavo v prvem kolu, kjer je s 4:6 in 4:6 izgubil proti kasnejšem finalistu turnirja Lorenzu Maccioceu (ITA), se je odpravil na drugi TE U16 turnir v Črni gori, ki je potekal v Podgorici.

Med posamezniki je odigral še en kvaliteten meč v prvem kolu proti 1.nosilcu turnirja, Vladimirju Popovu (BUL), sicer 112. igralcu TE lestvice, ki se je končal z izidom 6:7(7),4:6 v prid Popova. V konkurenci dvojic je nato Grega v paru z Marinom Jamnićkim (CRO) uvrstil v polfinale.

V prvi tekmi sta s 6:0,6:0 ugnala dvojico Radović/Ristov (MNE). V četrtfinalu sta s 6:3, 5:7,10:8 premagala 2. nosilca, Dana Vasila Duto in Florentina-Alexandruja Scarlata (ROM). V polfinalu se je niz zmag ustavil, Fotios Andreas Antoniadis (GRE) in Leonardo Passafiume (ITA) sta bila boljša s 6-3 6-2.

10-dnevni turnirski ritem pa ni služil samo za tekme in treninge, ampak tudi za sklepanje novih prijateljstev ter spoznavanje čudovite Črne gore.

Teniški klub Krško

FOTOGRAFIJE (7)


Poglejte tudi

Pošljite novico