Speedway GP Krško 2018: Matic Ivačič s povabilom organizatorja

Speedway GP Krško 2018: Matic Ivačič s povabilom organizatorja Grafika: organizatorji

Prvo ime krškega speedwaya Matic Ivačič te dni doživlja najboljše dni svoje motoristične kariere. Po drugem mestu v skupnem seštevku državnega prvenstva v speedwayu je tokrat na njegov naslov prišla nova nagrada.

Ivačiču povabilo za dirko v Krškem

8. septembra na Stadionu Matija Gubec

Kot so sporočili organizatorji Speedway GrandPrix dirke za Veliko nagrado Slovenije, bo Matic Ivačič na dirki 8. septembra v Krškem vozil s povabilom organizatorja, ti. wild cardom. Ivačič, 24-letni član AMD Krško, je na na dirki serije Speedway GrandPrix sicer že nastopil v letu 2016, ko je na domačem ovalu vskočil kot stezna rezerva in tako okusil nastop v druščini najboljših svetovnih voznikov speedwaya. Ivačiča na krškem ovalu čaka najmanj 5 voženj s 15 dirkači svetovne speedway elite. 

Rezervi Škorja in Štojs

In kot so v sredo dopoldne še sporočili organizatorji osme dirke v koledarju desetih dirk letošnjega prvenstva, bosta rezervi tokrat Nick Škorja in Denis Štojs.

Vstopnice že naprodaj

Vstopnice za dirko so sicer že naprodaj na znanih prodajnih kanalih, na tribuni so karte v predprodaji od 35 evrov naprej, cene kart na stojišču se v predprodaji začnejo od 18 evrov naprej.

(bš)


Poglejte tudi

Pošljite novico