Jan Gorenc: "Zelo sem vesel za korak naprej v moji karieri"

Jan Gorenc: "Zelo sem vesel za korak naprej v moji karieri" 4. december 2016, Foto: arhiv ePosavje

V sredo smo poročali, da se je 19-letni Jan Gorenc iz krške nogometne sredine preselil v prestolnico k aktualnim državnim prvakom. Kaj ob tem pravi novi zmajček?

"Hvala vsem soigralcem za lepe trenutke"

"Zahvalil bi se vsem, ki so me podpirali pri mojem razvoju"

Zdaj že nekdanji kapetan Krčanov bo naslednji dve leti član ljubljanske Olimpije. "Zelo sem vesel za korak naprej v moji karieri. Rad bi se zahvalil Nogometnemu klubu Krško in sicer vsem članskim trenerjem in trenerjem v mladinski šoli, ki so me podpirali in sodelovali pri mojem razvoju. Prav tako se zahvaljujem vsem soigralcem krškega kluba, s katerimi sem preživel lepe trenutke," pravi Gorenc po prestopu k Olimpiji.

"Ko sem si prvič nadel kapetanski trak, mi je ostalo posebej v spominu"

"Zahvalil bi se rad tudi navijačem - posebej mi je ostalo v spominu, ko sem prvič nadel kapetanski trak po poškodbi Marka Krajcerja. V ozadju sem slišal glasen aplavz s tribune, kar me je še posebno navdušilo in mi dalo dodatnega zagona za nadaljevanje tekme," je ob tem zaključil 19-letnik in spomnil na 4. december 2016 (na fotografiji zgoraj), ko je na tekmi proti Domžalam in hitri poškodbi takratnega kapetana Marka Karjcerja za vsega nekaj minut postal kapetan krške ekipe.

ZDAJ JE TUDI URADNO: Jan Gorenc je novi član Olimpije

Omerzu: "Ponosni smo, da fantje prestopajo v državnega prvaka"

Predsednik krškega kluba Zoran Omerzu je ob tem dodal, da so na ta prestop izredno ponosni, ko fantje iz posavskega bazena, krške Nogometne šole in članske ekipe prestopajo v državnega prvaka.

"Jana bomo v ekipi pogrešali"

"Jan Gorenc je vzorčen primer nogometaša, kakršne želimo vzgajati v Krškem, gre za tipičen primer poslovnega modela, kakršnega gradimo v NK Krško. Jana kot osebnost bomo v ekipi Nuklearcev pogrešali, a za njim prihajajo novi nogometaši, ki bodo zapolnili mesta v članski ekipi in pomagali k nadaljnjemu razvoju nogometa v Krškem in regiji," še dodaja Omerzu. 

(bš)


Poglejte tudi

Pošljite novico