Krčani v soboto s Celjani. Da Silva: "Če ponovimo Velenje ..."

Krčani v soboto s Celjani. Da Silva: "Če ponovimo Velenje ..." Foto: arhiv ePosavje

Po treh krogih letošnjega prvenstva imajo krški nogometaši dve točki, na prvo zmago še čakajo, v soboto zvečer na Gubca prihajajo hvaležni gostje, nogometaši Celjani.

Da Silva: "Če nam uspe ponoviti pristop iz Velenja, potem ..."

"Tekma ne bo lahka, Celje ima dobro ekipo"

"Tekma ne bo lahka, Celje ima dobro ekipo. Vendar pa, če nam uspe ponoviti pristop iz prejšnje tekme, bomo zmagali," pred tekmo pravi strelec zadetka na tekmi v Velenju Marco Da Silva. Kot dodaja, je vesel prvega zadetka v krškem dresu, ki pa žal ni prinesel treh točk. "Osebno mi moje dobre igre veliko pomenijo, a najpomembnejša je zmaga ekipe. Po prikazanem smo si jo po moje zagotovo zaslužili," je še dodal o tekmi z Rudarjem.

Vrnil se je po poškodbi kolena

Francoz s portugalskim potnim listom se je na igrišča vrnil po daljši odsotnosti in poškodbi kolena s pomladanske sezone proti Aluminiju. "Ni mi bilo lahko. Dva meseca sem hodil na terapije in nato vsak dan skupaj s Primožem Četrtičem korak za korakom naredil individualne priprave na novo sezono. Kljub težki poškodbi sem se dokaj hitro vrnil. Primož, najlepša hvala," se je ob tem zahvalil čudežnim rokam v krški garderobi.

Šćulac: Manjka še nekaj uigranosti in učinkovitosti

In kaj pred tekmo s Celjani pravi trener Krčanov? Trener Alen Šćulac poudarja, da ekipi v začetku prvenstva manjka nekaj uigranosti in večja učinkovitost. Kot pravi, "pričakujem, da se bomo v pravi luči pokazali že v drugi polovici tega meseca.” 

NK Krško : NK Celje
sobota, 20:00, Stadion Matija Gubec

(bš)


Poglejte tudi

Pošljite novico