Šćulac ni več trener Krčanov, do zime s Karanovićem

Šćulac ni več trener Krčanov, do zime s Karanovićem Foto: arhiv ePosavje

Kot so sporočili iz Nogometnega kluba Krško, so rpekinili sodelovanje s trenerjem članske ekipe Alenom Šćulcem. Več informacij v nadaljevanju zapisa:

Alen Šćulac ni več trener članske ekipe NK Krško

"Vodstvo kluba se je s trenerjem večkrat sestalo"

"Vodstvo Nogometnega kluba Krško sporoča, da Alen Šćulac, ki je vodenje ekipe prevzel v začetku leta 2018, ni več trener članske ekipe NK Krško. Vodstvo kluba se je v zadnjem obdobju večkrat sestalo s trenerjem, kjer je pogovor tekel o stanju v ekipi, rezultatih in ostalih okoliščinah, ki so vplivale na trenutni položaj ekipe na lestvici," so sporočili iz krškega kluba.

Vodstvo kluba: "Članska ekipa potrebuje spremembo"

"Alenu se zahvaljujemo za njegovo delo, trud, znanje in energijo"

Kot pravijo, "se je vodstvo glede na te pogovore in trenutno stanje na lestvici se odločilo, da članska ekipa potrebuje spremembo in se odločilo za potezo, za katero mislimo, da je v tem trenutku najboljša. NK Krško se Alenu zahvaljuje za njegovo delo, trud, znanje in energijo, ki ga je spremljala pri njegovem delu in mu želimo veliko sreče v nadaljevanju njegove kariere."

Do zime Radovan Karanović

Do konca jesenskega dela sezone bo člansko ekipo vodil dosedanji pomočnik glavnega trenerja Radovan Karanović. "Novega trenerja članske ekipe bo vodstvo Nogometnega kluba Krško predstavilo do konca tega koledarskega leta," so še sporočili iz krškega kluba.

Foto: arhiv ePosavje

V prvi ligi: 5 zmag, 9 remijev in 19 porazov

Letos v četrtfinalu Pokala Slovenije

Krčani so novega trenerja Alena Šćulca predstavili 28. decembra lani, na Gubcu je nato ekipo uspešno vodil do obstanka v prvoligaški sezoni 2017/2018, v svoji drugi krški sezoni je preživel 16. krogov in se tako poslavlja po porazu s tekme proti Aluminiju. V zeleni prvoligaški statistiki je zbral 5 zmag, 9 neodločenih rezultatov in 19 porazov, ekipo pa je v letošnjem pokalnem tekmovanju pripeljal do četrtfinala.

(bš)


Poglejte tudi

Pošljite novico