Na prenovljenih igriščih v TK Krško gostili več kot 90 otrok

Na prenovljenih igriščih v TK Krško gostili več kot 90 otrok Foto: Teniški klub Krško

V sklopu teniške organizacije Gregor Ficko Tennis in Liga Tenis 10 (Bruna Assemany) je v sodelovanju s Teniškim klubom Krško drugo leto zapored uspela organizacija teniškega dogodka za mlade teniške igralce/-ke do 12. leta.

 Letos je dogodek iz lokalnega nivoja napredoval na odprto mednarodno ter regijsko tekmovanje, kar je pokazalo tudi število tekmovalcev. Na lanskem dogodku smo imeli 12 udeležencev, letos pa 67. udeležencev skupno ter 95 udeležencev v vseh kategorijah (nekateri igralci so igrali 2. kategoriji).

Sistem tekmovanja je bil edinstven in je potekal po vzoru ligaškega tekmovanja iz Brazilije. Cilj organizacije dogodka je bil več kot samo teniško tekmovanje – šlo je za teniški dogodek, kjer se prepletajo športno-družabno-kulturne vsebine.

Dogodek je organiziral Gregor Ficko s pomočjo staršev otrok vključenih v TK Krško in ostalih zaposlenih, sistem tekmovanja pa Bruna Assemany, ki je pripotovala iz Ria de Janeira in zraven samega dogodka preživela v Krškem 7 dni, kjer je pomagala pri izvajanju treningov za igralce do 11.leta ter pozdravila stare znance ter preverila njihov napredek.

Bruna je specialistka za načrtovanje razvoja, organizacije dogodkov ter inovativnosti na področju razvoja mladih igralcev do 11.leta, Brasil Open pa skupen projekt Gregorja in Brune pod licenco teniške franšize Liga Tenis 10.

Teniški klub Krško


Poglejte tudi

Pošljite novico