Dušan Vodlan kot sodnik na EP v plesih v Moskvih

Dušan Vodlan kot sodnik na EP v plesih v Moskvih Grafika: ePosavje

Dušan Vodlan iz Plesnega kluba Lukec Krško v sredo odhaja na evropsko prvenstvo v standardnih in latinsko ameriških plesih. V nadaljevanju objavljamo vtise pred odhodom v Moskvo.

Še par dni me loči od še enega velikega dogodka v mojem življenju. Od 15. do 17. marca bom namreč del mednarodne sodniške ekipe kot WADF Internationalni sodnik na WADF Evropskem prvenstvu za vse starostne kategorije in vse zvrsti plesov, ki bodo plesali v solu, parih in skupinah v Hotelu Korston v Moskvi.

V prvem dnevu prvenstva dopoldan bom v dvorani SHANTAN v ekipi sodnikov za Show Latin, Show Caribian, Show All Style, Show Traditional in v Jazzu za solo plesalke in plesalce ter v parih in malih skupinah. Popoldan pa se selim v dvorano PALACE DE PARI, kjer bom sodil Show Latin, Show Stadard, Show Traditional v solu, parih in malih skupinah. Drugi dan prvenstva bom začel v popoldanskem delu in sicer v dvorani CHAYKOVSKIY, kjer bom v ekipi sodnikov na prvenstvu v Standardnih plesih za soliste in pare ter v Bachati in Merengue za pare.

Tretji in s tem zadnji dan pa začnem v pozno dopoldanskem času v dvorani PALACE DE PARI, kjer bom v ekipi sodnikov na prvenstvu v Latinsko ameriških plesih za soliste za vse starostne kategorije ter prvenstvo v 4 Latinsko ameriških plesih (cha cha, samba, rumba in jive) za pare v kategoriji juniors.

V pričakovanju vesele družbe med udeleženci velike WADF družine in pred odgovornim delom, ki me na prvenstvu čaka, sem še v zadnjih pripravah, jutri pa polet v daljno Moskvo po nova spoznanja in izkušnje.

Dušan Vodlan


Poglejte tudi

Pošljite novico