Krčani v nedeljo s Triglavom (Gubec, 15:00)

Krčani v nedeljo s Triglavom (Gubec, 15:00) Foto: arhiv ePosavje

1. slovenska nogometna liga se po reprezentančnem premoru nadaljuje.

Na Gubca prihajajo kranjski orli, ki v drugem delu prvenstva delujejo prerojeno. Pred moštvi je še vedno tretjina prvenstva, tako da v nasprotju s splošnim prepričanjem nič ne more biti odločeno. Točno takšno vzdušje vlada v nuklearni slačilnici, ki ji od ponedeljka poveljuje strogi in odločni hrvaški strokovnjak Andrej Panadić.

Po enem tednu z ekipo je v fantih videl potencial in energijo, zaradi katere je tudi sprejel izziv v Krškem: “V tem tednu, kar smo skupaj, so fantje odlično oddelali treninge in pred seboj imamo samo en cilj. Prepričani smo, da bomo naredili tisto, kar nihče ne verjame, da lahko. Vsi so nas odpisali, ampak fantje tudi po seriji negativnih rezultatov niso vrgli puške v koruzo.” Ne glede na trenutno stanje na Gubcu, v Krškem še vedno vlada atomska energija, tudi navijači si želijo in zaslužijo dobrega nogometa, ki je v Krškem tradicionalno doma že skoraj 100 let.

 

"Krški nogomet je na eni strani odvisen od rezultatov, na drugi pa so rezultati težje dosegljivi brez podpore navijačev. Poleg dobre igre mojih fantov, bi želel tudi polne tribune. O krških navijačih sem slišal veliko dobrih stvari, zato jih vabim na jutrišnjo tekmo in upam da bomo skupaj uživali v dobri predstavi in pozitivnem rezultatu," dodaja Panadić.

NK Krško


Poglejte tudi

Pošljite novico