Trije Celulozarji v Ribnici, Ema petkrat na stopničkah (FOTO)

Trije Celulozarji v Ribnici, Ema petkrat na stopničkah (FOTO) Foto: Plavalni klub Celulozar Krško

V soboto so se Celulozarji v Ribnici udeležili prve tekme v novi sezoni, barve krškega kluba so odlično zastopali trije plavalci tretje in četrte selekcije.

Tin Babič je svojo najboljšo uvrstitev dosegel v disciplini 50 metrov prsno, ko je z novim osebnim rekordom osvojil 15. mesto, prav tako pa je popravil svoja osebna rekorda še v disciplinah 50 metrov prosto in hrbtno.

Odlično je plavala tudi Nina Tomše, saj je popravila osebne rekorde v vseh štirih odplavanih disciplinah, z rezultati se je v svojem letniku uvrstila v zgornjo polovico uvrščenih, najboljšo uvrstitev pa je dosegla v disciplini 50 metrov delfin s 16. mestom.

Najuspešnejša pa je bila Ema Menoni, ki je ob osebnih rekordih kar petkrat stopila na zmagovalni oder. Na 50m delfin je osvojila 2. mesto, v disciplinah 50 metrov prosto, prsno in hrbtno je osvojila tri 3. mesta. Ob koncu tekmovanja so organizatorji pripravili še finale najboljših 5 plavalk v seštevku štirih odplavanih disciplini, Ema je v finalu zasedla 2. mesto ter tako zaključila zelo uspešno prvo tekmovanje v sezoni.

 

Plavalni klub Celulozar Krško

FOTOGRAFIJE (3)


Poglejte tudi

Pošljite novico