V krškem Celulozarju nagradili najboljše v sezoni 2018

V krškem Celulozarju nagradili najboljše v sezoni 2018 Foto: Plavalni klub Celulozar Krško

V Plavalnem klubu Celulozar Krško so minuli petek pripravili tradicionalno prireditev ob zaključku koledarskega leta, na kateri so med drugim podelili priznanja najboljšim plavalcem v minuli sezoni.

Nagradili najboljše v sezoni 2018

V klubu, kjer trenutno trenira in vadi okrog 100 plavalk in plavalcev, so nagradili najboljše v minuli plavalni sezoni 2017-2018, v kateri so imeli po zaslugi Tima Bizjaka vnovič državnega prvaka (Tim je postal državni prvak na zimskem in poletnem državnem prvaku na 50 in 100m hrbtno, ob tem pa osvojil še medalje v ostalih tehnikah), do medalj pa so na državnih prvenstvih priplavali še Matic Močnik, Tjaš Žvar in Jan Kozole.

Uspešni tudi ostali

Ob uspešni sezoni so čestitali prejemnikom kategorizacij Olimpijskega komiteja Slovenije, ki so si jih poleg omenjenih Žvara in Močnika priplavali Žana Maruša, Jakob Močnik, Nik Pribožič, Peter Kržan, Alen Jular in Nik Pribožič.

Že konec januarja jih čakajo državna prvenstva

Plavalce v januarju in februarju v Ljubljani in Mariboru čakajo zimska državna prvenstva, v drugi polovici julija in v začetku avgusta pa v Kranju in na Ravnah na Koroškem še poletna državna prvenstva.

8. junija drugo leto tradicionalna tekma v Brestanici

Celulozarji bodo tudi letos pripravili tradicionalni plavalni miting v Brestanici, letos bo na sporedu 8. junija, štel pa bo tudi za 7. Razvojni pokal Plavalne zveze Slovenije, na katerem bodo - od v Plavalnem zveze Slovenije delegiranih disciplinah - sodelovali mladi plavalci in plavalke iz številnih slovenskih klubov.

(eP)


Poglejte tudi

Pošljite novico