Moto zbor na Velikih Malencah 2018: 17. in 19. avgusta

Moto zbor na Velikih Malencah 2018: 17. in 19. avgusta Grafika: organizatorji

Na Velikih Malencah ob reki Krki od petka do nedelje, 17. do 19. avgusta, pripravljajo tradicionalno 26. motoristično srečanje v organizaciji Moto kluba Škorpijon.

V petek, 17. avgusta, bodo nastopili slovenski rock skupini Scorpions3 in Cowboys from Hell ter posebni gostje iz Italije Animal house band. Dan pozneje pa Škorpijoni pripravljajo pester zabavni program s krajšo panoramsko vožnjo, družabnimi igrami in izborom najglasnejšega motorja. Zvečer bodo na odru nastopili mlada slovenska rock skupina Warning band, skupina Slainte Ol' Friend z irskim pridihom ter zvezda večera Alen Islamović (Ex pevec skupin Divlje Jagode in Bijelo Dugme).

Kot vsako leto motoristično srečanje obišče veliko motoristov iz vseh koncev Slovenije ter tujine. Tovrstno srečanje je v Sloveniji še vedno največje in nanj se pripeljejo ljubitelji raznovrstnih motorjev, ki so vsi prava paša za oči. Tudi tokrat bo dobro poskrbljeno za gostinsko ponudbo ter možnost nakupa motoristične opreme in pripomočkov na različnih stojnicah. Za brezplačno kampiranje bo poskrbljeno, prav tako tudi za kakšno presenečenje v večernih urah.

Moto klub Škorpijon


Poglejte tudi