Predstava Brade prestavljena z Gradu Rajhenburg v KD Krško

Predstava Brade prestavljena z Gradu Rajhenburg v KD Krško Grafika: ePosavje (foto: Jernej Kokol)

Prek spletne strani Kulturnega doma Krško so sporočili, da bo zaradi negotove vremenske napovedi večerna predstava Brade z Gradu Rajhenburg prestavljena v Kulturni dom Krško.

Začetek predstave ob 20. uri in 45 minut

Brade z Gradu Rajhenburg v Kulturni dom Krško

"Zaradi nestabilnih vremenskih razmer in negotove napovedi je nocojšnja predstava prestavljena v Kulturni dom Krško. Ker bi morebitne padavine, ki bi se pojavile med trajanjem predstave, privedle do odpovedi predstave, smo se odločili, da dogodek izvedemo v Veliki dvorani Kulturnega doma Krško. Predstava se bo pričela s petnajstminutnim zamikom, torej ob 20.45 uri. Prosimo za razumevanje," dodajajo v sporočilu.

(Velika dvorana Kulturnega doma Krško v primeru slabega vremena)
Cena vstopnice: 12 € v predprodaji (do 3. 8.), 15 € v redni prodaji

Napoved predstave (vir: KD Krško)

A poznate tistega? Pridejo v bekstejž Gorenc, Bosanc in tip iz neke štajerske vukojebine ... Ne, ne poznate! Ker se še ni zgodilo. Razen na odru v uspešnici Brade!

Boštjan Gorenc - Pižama, Perica Jerković in Gašper Bergant v novem šovu ob obilju svežih šal prinašajo tudi ekskluzivni vpogled v zakulisje stendap scene. Seks v avtu, nenavadni tatuji, vzgajanje otrok in resničnostni šovi bodo le nekatere izmed tem, ki se jih bo dotaknil bradati cvetober slovenske samostoječe komedije. Najbolj kosmata komedija BRADE ponuja poldrugo uro smeha v razposajeni moški družbi brez dlake (zgolj) na jeziku. Pripravite se na zabavno mešanico skečev in stendapa, kot jih do sedaj na področju nekdanje Avstro-Ogrske še nismo videli!

(bš)


Poglejte tudi