Nuša Derenda z zadnjimi nastopi pred izidom nove skladbe

Nuša Derenda z zadnjimi nastopi pred izidom nove skladbe Foto: arhiv Nuše Derenda

Leto 2018 je bilo za našo glasbeno divo Nušo Derenda, ki obeležuje 20 obletnico samostojne glasbene poti, več kot čarobno. Njen projekt, kjer si je zadala izpeljati kar 20 samostojnih koncertov, je več kot uspešen.

Poleg 20 samostojnih koncertov pa je Nuša nanizala tudi veliko takšnih, kjer je bila posebna gostja drugih izvajalcev, kar je dodobra zapolnilo njen že tako poln urnik. Vse se je začelo v njenem ljubem kraju, s koncerti v Posavskem muzeju Brežice, kjer je bila tudi posebna razstava njenih oblek in osebnih predmetov, točno tam pa se bo njen projekt 19. decembra tudi zaključil, saj bo Derenda priredila na tej čarobni lokaciji božično-novoletni koncert. Do takrat pa jo čaka še kar nekaj večjih samostojnih nastopov, 6. decembra na Prevaljah, kjer bodo gostje Vivere, 21. decembra pa v Novem mestu.

Če jo želite ujeti še kje drugje, pokukajte na njeno spletno stran. Vsi, ki boste letos silvestrovali v štajerski prestolnici, boste lahko na trgu Leona Štuklja dočakali novo leto prav tako v njeni družbi in ob zvokih največjih uspešnic. »Koncerti ob moji 20. obletnici gredo s starim letom h koncu, zato se želim zahvaliti vsem, ki ste bili v moji družbi in me spremljali pri uresničitvi tega lepega projekta.

Ob koncu projekta ob 20. obletnici pa ne zaključujem s koncerti, ravno obratno, veselim se prihodnosti in novih projektov v letu 2019«, je zaupala priljubljena pevka, ki bo že to nedeljo premierno predstavila novo pesem Kadarkoli na naši nacionalni televiziji. Kaže, da si Nuša tudi ob začetku leta ne bo privoščila nič počitka in da ima jasno začrtano pot in cilje tudi v letu, ki že počasi trka na vrata.

(kk)


Poglejte tudi